Pokal sensationen udeblev heldigvis

JeppesenJo
27. april 2022 kl. 23:05
- resultat 1-3 til BBB/SB

Vi havde idag et hold afsted i DBU-Fyn pokalturneringen og det bliver en kamp drengene sent glemmer. På papiret burde der være forskel på de 2 hold da B67 normalt spiller i liga 5 og vores i liga 3. Men hvad vilje og fight ikke kan gøre for et hold var drengene ved at lære på den hårde måde.

Igennem hele kampen var spilfordelingen vel 80/20 i vores favør. I store perioder fint samspil - men vi manglede den sidste skarphed. I løbet af første halvleg var det hjemmeholdet som var tæt på at score ved to omstillinger, men vi holdt nullet indtil de scorede på et frispark langt ude fra - puha drengene og trænerne var vel lidt rystet og overrasket. I slutningen af halvlegen blev det endelig til ordentlige afslutninger fra drengene fra SV - en på overlæggeren og en der blev reddet på stregen af en markspiller.

Bagud 1-0 ved halvleg var det et frustereret BBB/SB hold som kom ud til drikkepause. Drengene fik genopfrisket vores aftaler og blev specielt bedt om at investere noget mere i nærkampene. Vi kom meget bedre ud til anden halvleg, men stadig uden at blive rigtige farlige.…….

Skuffelsen lå og ventede inden længe - men heldigvis fortsatte drengene halvlegen igennem med at spille og med 5 min igen lykkes det endelig at at få udlignet. Skuffelsen var afblæst og nu satte drengene turbo på og scorede hurtigt 2 gange mere og vi vandt helt fortjent 3-1.

Dagens lektie er vel at der skal ydes før der kan nydes.

Hilsen to lettede og lidt mere gråhårede trænerne.